Inloggen
Contact

FedEC Themabijeenkomst

Op 5 juni organiseert FedEC een Themabijeenkomst voor adviseurs te maken krijgen met de NTA 8800. Wat betekent dit voor de adviseur? Welke aanvullende opleidingen moeten gedaan worden? Hoe is de ISSO publicatie opgebouwd? Wat wijzigt er in de certificering?

 

Inleiding

De NTA 8800 is op 1 februari officieel gepubliceerd en is te downloaden via deze link. De nieuwe BRL-en en ISSO-publicaties zijn op 3 april als kritiekversies verschenen. FedEC heeft twee  groepen (W en U) gevormd om inhoudelijk te reageren op de nieuwe documenten en publicaties inzake energieprestatieadvisering. Het gaat om BRL9500, BRL9501 en ISSO-publicaties 75.1 en 82.1. De internet consultatie stond open tot 30 april. De link naar de stukken is hier te vinden.

De Themabijeenkomst

Marits Lavèn, directeur van BuildingLabel.com en namens FedEC vertegenwoordiger in het Centraal College van Deskundigen en Hugo Breuers, directeur Breuers en Cobelens en namen FedEC vertegenwoordiger in de Examencommissie verzorgen de themabijeenkomst. Het programma is als volgt:

 

17.00     Inloop met een broodje

17.30     Wat verandert er inhoudelijk?

                Maurits Lavèn

 

17.50     Wat verandert er in opleiding?

                Hugo Breuers

 

18.10     Vragen en discussie

19.00     Afsluiting

 

De Themabijeenkomst is kosteloos voor leden bij te wonen. Niet-leden betalen EUR 55,-. Recent heeft de ALV van FedEC goedkeuring gegeven aan een verruiming van de ballotageregels. Dat betekent dat personen met een EPA-W of EPA-U diploma lid mogen worden van FedEC. Persoonlijke leden betalen EUR 190,-/jaar. Als u lid wordt per 1 juni betaalt u niet voor de Themabijeenkomst en krijgt u 50% korting op de nog resterende lidmaatschapsbijdrage 2019. Derhalve betaalt u dan ook EUR 55,-. In 2019 heeft u dan optimaal profijt van FedEC met opleidingsmogelijkheden, bijscholing, Vakbeurs Energie, vermelding op de website enzovoorts.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Wanneer u kiest voor het lidmaatschap wilt u dat dan in het opmerkingenveld zetten?